Αν είστε κάποια που έχει μάθει να περιηγείται στον “παραδοσιακό” κόσμο, έχοντας παράλληλα αντισυμβατικές πεποιθήσεις και πάθη, έχουμε πολλά κοινά.

Από μικρή με γοήτευε η ανθρώπινη συμπεριφορά, τα προφίλ της προσωπικότητας και το τι μας κάνει “κλικ”. Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για το τι κάνει τον καθένα μας διαφορετικό και πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα χαρίσματά μας για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε στη ζωή. Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι είμαστε ικανοί να είμαστε επιτυχημένοι και να ζούμε τη ζωή που θέλουμε – το κλειδί είναι ότι το “πώς” μας μπορεί να μοιάζει διαφορετικό από το “πώς” κάποιου άλλου.

Στη δουλειά μου, φέρνω μαζί τόσο το πρακτικό όσο και το πνευματικό για να σας βοηθήσω να αγκαλιάσετε και να μοιραστείτε τη μαγεία που ήδη κρύβεται μέσα σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ζήσετε τη ζωή που θέλετε.

Τα τελευταία 25 χρόνια...

Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι στον επαγγελματικό ιδιωτικό τομέα, κουράστηκα με την πίεση του να μοιάζεις με όλους τους άλλους και τον αυτοματισμό και αυτό άρχισε να φαίνεται μέσα και έξω μου.  

Πιστεύω ότι γεννηθήκαμε για να ξεχωρίζουμε. Η δουλειά στην οποία ήμουν καλή δεν ήταν καλή για μένα.   

Δεν ήθελα παραπάνω ψυχολογική καταπόνηση και επιδίωξα την έξοδό μου από τον εταιρικό τομέα για να αφοσιωθώ σε κάτι που έθρεφε την ψυχή μου και βοηθάει πιο άμεσα τους συνανθρώπους μου.  

Έτσι αποφάσισα να κάνω κάτι γι’ αυτό. Η ευτυχία μου είναι στα δικά μου χέρια, όπως ακριβώς και η δική σας στα δικά σας χέρια. 

Ο χρόνος μου μοιράζεται Αθήνα – Σπέτσες.

“Μέχρι να κάνεις το υποσυνείδητο συνειδητό, θα κατευθύνει την ζωή σου και θα το αποκαλείς Μοίρα.”

Στο ταξίδι μου προς την Αυτογνωσία πέρασα την “Σκοτεινή Νύχτα της Ψυχής”.

Βούτηξα βαθιά με΄σα στη “σπηλιά” που λέει ο Jung, να δω τι κρύβει. Με περίμεναν μεγάλες “εκπλήξεις”…

Προέρχομαι από μια γενιά γεμάτη τραυματικές πολεμικές και μετα-πολεμικές εμπειρίες. Οι βαθιές πεποιθήσεις που υπήρχαν στην οικογένειά μου οδήγησαν σε ανίατες ασθένειες από “τραύματα”. Αυτά τα τραύματα εξηγήθηκαν ένα προς ένα με την επιγενετική. Εκεί έγινε άρση όλων των κληρονομικών, γενεαλογικών πεποιθήσεων που υπήρχαν και “τρέχανε” υποσυνείδητα. 

Αυτό υπάρχει στους περισσότερους από εμάς ακόμη. Λειτουργούμε ακόμη “υπό κατοχή”. 

Αυτή είναι και η μεγαλύτερή μου ανακάλυψη μέσα από το Human Design. Επίσης άλλη μία πεποίθηση που υποφέρει η κοινωνία μας είναι τα χρήματα. Ποτέ δεν έχουμε αρκετά γιατί δεν πιστεύουμε βαθιά μέσα μας ότι το χρήμα είναι κάτι καλό. Σκεφτείτε το. Έχω ειδικές ασκήσεις για ανάκληση πεποιθήσεων.  

Δεν μου αρέσουν τα στερεότυπα και όμως πάλευα με αυτά από την παιδική μου ηλικία. Μέχρι που σταμάτησα το “σενάριο” που έτρεχε υποσυνείδητα. Το ίδιο κάνω και στους πελάτες μου.  Αυτό με πλημμυρίζει με συμπόνια γιατί κάθε άτομο πιθανώς έχει μια επώδυνη ιστορία που “τρέχει”.  

Φανταστείτε να ξυπνάτε κάθε μέρα και να απολαμβάνετε την εργασία σας, τους ανθρώπους και τις δραστηριότητες που ανάβουν φωτιά στην ψυχή σας. Φανταστείτε να σας είναι τόσο ΞΕΚΑΘΑΡΟ για το ποιες είστε και ποια είναι τα δώρα που είστε εδώ για να μοιραστείτε, ώστε να μπορείτε να αφήσετε όλα τα “πρέπει”. Αυτή είναι η υπόσχεση του Human Design.

Εκπαίδευση, Επαγγελματική Εμπειρία

 • Πέρασα πάνω από 25 χρόνια εργαζόμενη στον Ιδιωτικό Τομέα χτίζοντας δεξιότητες και εξειδίκευση στους κάτωθι τομείς:
  • Yacht Insurance Portfolios 
  • Software Marketing & Sales
  • Medical Marketing & Events 
  • Project Management
  • Change Management
  • Product Launch
  • ISO Certifications 
  • Exhibitions & Events
 • To 2012 εκπαιδεύτηκα ως NLP, Time line Therapy & Hypnosis Practitioner, το 2020 πήρα το διπλά Πιστοποιημένο Δίπλωμα Evidence Based Coaching από το Athens Coaching Institute for Greece & Cyprus. Την ίδια χρονιά πήρα Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης Social Psychology από το University of Queensland, Αυστραλία.
 • Το 2020, απόκτησα Δίπλωμα Shadow Therapy (Jungian Archetypes) καθώς ήθελα να καταλάβω πως μπορώ να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου μαζί με παραδοσιακές / επιστημονικές και πνευματικές φιλοσοφίες. 
 • Το 2020 ήρθε στη ζωή μου το Human Design που έδωσε νόημα σε όλα τα παραπάνω καθώς μου επιβεβαίωσε τον Σκοπό της Ζωής μου.
 • Είμαι μέλος της κοινότητας WBECS/Coaching.com, Διεθνές Φόρουμ Εκπαίδευσης & Παροχής Υπηρεσιών Coaching και ενημερώνομαι /εκπαιδεύομαι ενεργά σε όλες τις νέες εξελίξεις. 

Thank you, Next

Ενδιάμεσα παντρεύτηκα και χώρισα και δεν έχω παιδιά.

Προσδιορίζω τον εαυτό μου ως ένα εξαιρετικά ευαίσθητο άτομο. Το βαθύ συναίσθημα και η προσεκτική παρατήρηση με καθιστούν πολύ διαισθητική.  

Έχω κάνει και έχω μελετήσει τα περισσότερα τεστ προσωπικότητας που υπάρχουν γιατί είμαι περίεργη εκ φύσεως, ο αριθμός 1 στο προφίλ μου είναι ο Ερευνητής.
Είμαι INFP-T, Εννεάγραμμα 6, Καρκίνος στο ζώδιο, Σελήνη στον Τοξότη και ωροσκόπος Σκορπιός, Ερμή στον Λέοντα: Θέλω να ξέρω τα πάντα για τα πάντα. 

Σκοπός μου είναι να πηγαίνω στο βάθος των πραγμάτων και να δείχνω μία άλλη προοπτική.

Όταν είδα τον χάρτη μου στο Human Design επιβεβαίωσε αυτό που κάνω: Να αναγνωρίζω στους άλλους τον αυθεντικό τους εαυτό, αυτά που τους ενδυναμώνουν και να τα φέρνω στην επιφάνεια με ευαισθησία. 
Είμαι πολύ δοτική και χαίρομαι γι’αυτό, παρόλο που τα όρια είναι δυσδιάκριτα ορισμένες φορές και έχω έρθει σε δύσκολη θέση. Η γνώση είναι δύναμη όμως και όταν γνωρίζεις τις ευαισθησίες σου, τότε είναι πιο εύκολο να μη σε εκμεταλλεύονται.

Έχω έρθει εδώ για να είμαι η πλήρης έκφραση του εαυτού μου, να κάνω αυτό που αγαπάω πολύ, να φτάσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου και να βοηθήσω και άλλους στην πορεία μου. 

Έτσι εμπνέω τους άλλους να κάνουν το ίδιο εφόσον θελήσουν.

Ο καθένας μπορεί να είναι ο καλύτερος δάσκαλος για τον εαυτό του. Εγώ μόνο δείχνω “μονοπάτια” και φωτίζω τον δρόμο. Τα εργαλεία και οι τεχνικές που έχω μάθει, σπουδάσει και χρησιμοποιώ είναι πάντα τροποποιημένα στις ανάγκες των πελατών μου, γιατί δεν υπάρχει ένας τρόπος για όλους.

Προσφέρω ότι θα ήθελα να μου προσφέρουν, και έτσι περιμένω να έρθουν σε εμένα άνθρωποι που θα τους αγγίξει αυτό που κάνω.

Αν κάτι από τα παραπάνω σε άγγιξε ή πιστεύεις ότι σου ταιριάζει, θα χαρώ να γνωριστούμε και να δούμε αν και πως μπορούμε να συνεργαστούμε.

Οι 4 βασικές αρχές μου

Η ακρίβεια προάγει τόσο τη διαφοροποίηση όσο και τη διαφάνεια. Σε κάθε συνάντησή μας φέρνω ερωτήσεις όπως, είναι αυτό αλήθεια; Έχει νόημα; Με βοηθάει να το φανταστώ για τον εαυτό μου; Όταν η βασική ανάλυση καταλήγει σε λέξεις-κλειδιά και δηλώσεις, εγώ πηγαίνω βαθύτερα, ώστε να σας προσέξουν οι άνθρωποί που θέλετε να σας προσέξουν.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ & ΑΚΡΙΒΕΙΑ
Ζούμε σε έναν περίεργο πολιτισμό. Μας εκπαιδεύει να βλέπουμε όλα τα προβλήματα ως ατομικές αδυναμίες και να θεωρούμε τις δικές μας εμπειρίες ως τον κανόνα. Ιδιαίτερα αν είμαστε πολύ προνομιούχοι. Πιστεύω ότι πρέπει να διαμορφώνουμε τις πρακτικές μας με ευαισθησία στις διαφορετικές εμπειρίες και τις συλλογικές συνθήκες, ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε με σεβασμό και κατανόηση σε όποιον μας διαβάζει, ακούει και συνεργάζεται μαζί μας.
ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ
Δεν χρειάζεται να κυριαρχήσουμε στην αγορά. Μπορούμε να αποφύγουμε την ελεγκτική ενέργεια της κοινής γλώσσας του μάρκετινγκ και παρόλα αυτά να έχουμε υπέροχα αποτελέσματα. Αντί να υποθέτω ότι ξέρω τι είναι καλύτερο για εσάς, σέβομαι την έμφυτη γνώση σας. Αντί να προσπαθώ να κερδίσω πολλούς followers, εμπιστεύομαι ότι οι άνθρωποι που μου ταιριάζουν καλύτερα είναι αρκετοί και θα με βρουν.
ΙΣΟΤΗΤΑ
Δίνω πολύ μεγάλη προσοχή στις ιδιαίτερες ευαισθησίες σας, προφορικές και αισθητές. Θέλω μετά την συνάντησή μας να αισθάνεστε ζωντάνια, κατανόηση των σύνθετων χαρακτηριστικών σας και βαθιά σύνδεση. Αυτό είναι η μαγεία του Human Design.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Οι πελάτες μου είναι ελεύθερα πνεύματα που χτίζουν ένα καλύτερο μέλλον χωρίς παρωπίδες. 

Είμαστε όλοι εν γένει δάσκαλοι που κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να βρισκόμαστε εδώ σήμερα και ενδιαφερόμαστε για το πως αλληλεπιδούμε, φροντίζουμε και συνεισφέρουμε στην συλλογική ευημερία με την Ενέργειά μας.

Προσπαθούμε όχι απλώς να μιλάμε για τις αρχές μας, αλλά να τις κάνουμε πράξη.

Αυτό έρχεται σε βαθιά αντίθεση με τις «αξίες» που συνήθως προωθούνται από εκείνους που κυβερνούν τον κόσμο.

Και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο είμαι προσωπικά τόσο παθιασμένη ώστε να φέρω την δική σας ιστορία, την τεχνογνωσία, την έμφυτη διάνοια και τις ιδέες σας στην επιφάνεια.

Οι ιδέες μου δεν είναι όλες δικές μου

Εμπνέομαι και ενημερώνομαι από πολλά άτομα, ανάμεσά τους: Βιργινία Γεωργίου, Kelly Diels, Karen Parker, Dr. Nicole, The Alchemist, James Clear.  

Είμαι πνευματική αναζητήτρια και μαθήτρια του διαλογισμού εδώ και 5 χρόνια. Είμαι ένα άτομο που αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό τις σχολές σκέψης που δεν επιτρέπουν την αμφιβολία ή την ανάπτυξη από την κριτική σκέψη.  Δεν πιστεύω ότι η επιστήμη μπορεί να εξηγήσει τα πάντα και τείνω προς τα μυστήρια ωστόσο, είμαι επιφυλακτική απέναντι σε ορισμένες θεωρίες συνωμοσίας και τάσεις. 

Η πνευματική μου κατανόηση έχει διαμορφωθεί από πολλούς δασκάλους, όπως ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ, Πλάτων, Πυθαγόρας, Kahlil Gibran, Carolyn Elliot, Debbie Ford, Barbara De Angelis, Alan Watts, Wayne Dyer, Carlos Castaneda, Don Miguel Ruiz, Rumi, Carl Jung. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή αναφέρω κάποιον εδώ, δεν σημαίνει ότι έχω διαβάσει όλο το έργο του. Ούτε μπορώ να επιβεβαιώσω ότι συμφωνώ 100% με όλα όσα έχουν πει και κάνει.  Δεν σημαίνει ότι γνωρίζει καν ότι υπάρχω ούτε ότι με συμπαθεί ή ότι εγκρίνει τη δουλειά μου. Ούτε σημαίνει ότι τους υποστηρίζω απερίφραστα ή ότι με υποστηρίζουν. Σημαίνει ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο  θέμα για το οποίο προσπαθώ να μιλήσω και ότι μια ιδέα ή ένα έργο τους είναι σχετικό και θέλω να αποδώσω τα εύσημα εκεί που πρέπει.

 “Όσο πιο δύσκολο είναι να ειπωθούν τα πράγματα, τόσο πιο αναγκαίο είναι να ειπωθούν”.

– adrienne marie brown

-

Οι αξίες μου

Κάθε φορά που συνεισφέρουμε με δημόσια γραπτά, διαμορφώνουμε την κουλτούρα και επηρεάζουμε την αγορά. Επομένως, είναι λογικό να είμαστε σαφείς σχετικά με τις αξίες μας πριν ξεκινήσουμε.
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ
Πιστεύω ότι ο καπιταλισμός και η ανταγωνιστικότητα μας έχουν διδάξει να βλέπουμε ο ένας τον άλλον ως πόρους και εμπορεύματα για την ίδια μας τη φύση, αλλά αυτό δεν είναι η φύση μας. Ο πόνος του άλλου δεν είναι εμπόρευμα.
ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ
Πιστεύω ότι η ζωή είναι ιερή, ότι είμαστε αλληλοεξαρτώμενοι και ότι πρέπει να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον και να εκτιμούμε ο ένας τον άλλον σε υψηλότερο επίπεδο.
ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Ξέρω ότι πολλοί από εμάς νοσταλγούμε έναν πιο φιλόξενο κόσμο. Και έναν τρόπο να ανθίσουμε ο καθένας και η καθε μία από εμάς με το δικό του τρόπο και χρόνο, χωρίς φόβο, προκατάλειψη και διακρίσεις.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Οι Στόχοι μου

Έχω μάθει πως η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές που μπορεί να σε βγάλουν πολύ εύκολα εκτός πορείας. Ως εκ τούτου, είμαι πολύ ευέλικτη στους στόχους που βάζω, για να μην απογοητεύομαι. Προτιμώ να βλέπω την μεγάλη εικόνα που αποτελεί το όραμά μου. 
Έτσι έχω καταφέρει πολύ πιο γρήγορα την ολοκλήρωση και την πραγματοποίηση των περισσότερων από αυτούς. 

Επίσης είμαι άτομο που ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τα αγαπάω όλα. Εκείνη την στιγμή που τα ξεκινάω δεν ξέρω που θα με οδηγήσουν, αλλά στο τέλος, όλα σχετίζονται με το Όραμά μου. 

Αυτό αποτελείται από την ενδυνάμωση και την έμπνευση, δημιουργώντας μια άνετη ζωή για εμένα, κάνοντας αυτό που αγαπώ και εκπληρώνοντας το δικό μου πεπρωμένο. 

Είσαι από τους λίγους ανθρώπους που με έχουν καταλάβει τόσο πολύ! 

Τώρα ξέρω τι χρειάζεται να κάνω!

-