Συχνές Ερωτήσεις

Coaching με Human Design

Γιατί να επιδιώξετε Coaching με Human Design;

Είναι δύσκολο να δούμε τον εαυτό μας αντικειμενικά. Υπάρχει μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ στο χάρτη μας.

Η έρευνα των πτυχών του χάρτη μας στο διαδίκτυο και η προσπάθεια να συναρμολογήσουμε τα κομμάτια σε μια συγκροτημένη εικόνα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι πολύ πιο ωφέλιμο να μας περιγράψουν τη συνθετική ιστορία του χάρτη μας.

Πολλές φορές στο παρελθόν διαισθανόμουν τα μπλοκαρίσματα των πελατών μου, αλλά ο μακρύς και αργός αναστοχασμός δεν οδηγούσε πάντα στην πηγή του προβλήματος. Υπάρχουν ιδιαίτερα λεπτοφυείς αποχρώσεις στην ιστορία του καθενός μας που πιθανώς να μην θέλει ή να φοβάται να τις αποκαλύψει… 

Με το Human Design βλέπετε τον εαυτό σας όπως ακριβώς είστε, πριν σας πουν πως πρέπει να είστε. Θέματα που μπορεί να υπάγονται σε “ψυχολογικούς όρους”, στο Human Design είναι απλά χαρακτηριστικά του εαυτού μας που δεν είναι σε ευθυγράμμιση. 
Το εργαλείο αυτό δεν βάζει ταμπέλες και δεν κατηγοριοποιεί ανθρώπους. Απλώς δείχνει έναν άλλο τρόπο, της ενέργειάς μας. Αν μη τι άλλο, βοηθάει στην απίστευτη αποδοχή και αγάπη για τον εαυτό μας. 

Μέσα από την συνεργασία μας θα μπούμε κατευθείαν στο ψητό: Θα δούμε την συλλογική ιστορία όλων των ενεργειακών σας κέντρων και οτιδήποτε εμφανίζεται στο γράφημα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, πολλοί πελάτες εκφράζουν ότι “αισθάνονται ότι τους βλέπουν”, ότι επικυρώνονται και ότι μπορούν πλέον να στηριχθούν σε αυτό που πραγματικά είναι.

Όταν έχουμε αυτές τις πληροφορίες και ζούμε σε ευθυγράμμιση με τον σχεδιασμό μας, αρχίζουμε να βιώνουμε την αποδοχή αυτού που είμαστε αντί να κυνηγάμε αυτό που δεν είμαστε.

Η ευκαιρία να θέσετε ερωτήσεις και να αποκτήσετε πρακτικές γνώσεις


Υπάρχουν πολλά επίπεδα μέσα σε κάθε διάγραμμα ανθρώπινου σχεδιασμού. Αναλόγως με την ταχύτητα που θα πηγαίνουμε θα μοιραστώ μαζί σας ένα βαθύ επίπεδο πληροφοριών κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις και να συλλέξετε πρακτικά συμπεράσματα.

Αν δεν κάνετε τίποτα άλλο στο ταξίδι σας στον Ανθρώπινο Σχεδιασμό, θα μάθετε να κυριαρχείτε στην ενέργειά σας και στον τρόπο με τον οποίο προορίζεται να ανταλλάσσεται με τον κόσμο. Όλα τα υπόλοιπα στο διάγραμμα μπαίνουν στη θέση τους.

Είναι για εμένα το Human Design? 

 • Είναι για εσένα εάν σε καλεί να μάθεις τι θέλει η ψυχή σου. Εάν επιθυμείς να συνδημιουργήσεις στη Νέα Γη στους κλάδους της υγείας, της ευεξίας, της πνευματικότητας και του τρόπου ζωής. Για εσένα, η επιχείρηση ή η δουλειά σου πέραν από το να πληρώνεσαι κάνοντας αυτό που αγαπάς, είναι μια βαθύτερη ψυχική αποστολή για να εκφράσεις τον εαυτό σου, να επηρεάσεις θετικά τους άλλους και να παίξεις ένα βαθύτερο ρόλο που συμβάλλει στην αύξηση της συχνότητας της αγάπης του πλανήτη. Μπορεί να είσαι Coach, Mentor, Σύμβουλος, Θεραπεύτρια, Επαγγελματίας ή να έχεις μια επιχείρηση βασισμένη σε ψηφιακά ή φυσικά προϊόντα, όπου είσαι μέρος του Brand σου. 
 • Για εσένα που σαν μητέρα θέλεις ένα άλλο μέλλον για τα παιδιά σου. 
 • Δεν έχεις επί του παρόντος τα αποτελέσματα που θα ήθελες στη ζωή ή στην επιχείρηση σου. Είσαι φανταστική σε αυτό που κάνεις και έχεις «φυτέψει τους σπόρους αλλά σου λείπει μια αποδοτική, αποτελεσματική και ενεργειακά ευθυγραμμισμένη επικοινωνία που να αυξάνει την προβολή σου, την κοινωνική δέσμευση, να καλλιεργεί την κοινότητά σου και να βελτιστοποιεί τις πωλήσεις σου βάσει σχεδιασμού.
 • Αισθάνεσαι ότι το μάρκετινγκ είναι κινέζικα και δεν το αντέχεις και αυτά που επικοινωνείς δεν εκφράζουν το βάθος της μαγείας σου και την πραγματική αξία της/των προσφοράς/ων σου.
 • Η δημιουργία περιεχομένου ή η πώληση σου μοιάζει δύσκολη επειδή δεν είσαι ενεργειακά πίσω από αυτές ή δεν είσαι σίγουρη για το μοναδικό σημείο έλξης σου στην αγορά.
 • Επιθυμείς να αναπτύξεις την επιχείρησή σου σε ευθυγράμμιση με τον ανθρώπινο σχεδιασμό σου.
 • Επιθυμείς να υποστηρίζεσαι από κάποιον που σε βλέπει βαθύτερα από ό,τι βλέπεις εσύ τον εαυτό σου. Η καρδιά σου καταλαβαίνει ότι τα ομαδικά μαθήματα δεν σε εξυπηρετούν αυτή την κομβική στιγμή του επιχειρηματικού σου ταξιδιού.
 • Επιθυμείς να δουλέψεις με κάποιον του οποίου η δουλειά βασίζεται στην πρακτική στρατηγική και στην αόρατη ενεργειακή μετάδοση ενέργειας.
 • Είσαι ελεύθερο πνεύμα και δεν έχεις ταμπού. Η αν έχεις θέλεις να τα απομακρύνεις. 
 • Έχεις την διάθεση να “σκαλίσεις”  δύσκολα σημεία, όπως η ζώνη άνεσης και οι προκλήσεις του εσωτερικού σου σαμποτέρ.

Δεν είναι για εσένα που:

 • Θέλεις να πλουτίσεις γρήγορα, δε σε ενδιαφέρει το πως.
 • Δεν είσαι ανοιχτή στην πνευματικότητα και σε τεχνικές όπως Mindfulness, Διαλογισμός, Οραματισμός & Πεποιθήσεις. 
 • Είσαι ψυχικά εξουθενωμένη / βιώνεις δύσκολες στιγμές και θέλεις χρόνο να επαναφορτιστείς και να ξεπεράσεις πράγματα. Δες το Δωρεάν υλικό που προσφέρω και κάνε εγγραφή στο Newsletter. Θέλω να βοηθήσω αν μπορώ. 
 • Δεν συμφωνεί το κέντρο Αποφάσεών σου (δες στο δωρεάν e-book). Εμπιστεύσου το! Πάνω από όλα το Human Design μας επιτρέπει να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις στο σωστό χρόνο! 
 • Λειτουργείς ήδη από τον ανώτερο εαυτό σου και τα πηγαίνεις Υπέροχα!  Συγχαρητήρια! (Όταν κάτι λειτουργεί καλά δεν το πειράζουμε).  

Η μεγαλύτερη επένδυση είσαι Εσύ και η Εργασία που έχεις έρθει να κάνεις εδώ σαν Ψυχή