Μια φορά κι έναν καιρό… 

Η στιγμή της σύλληψής σας σηματοδότησε ένα σημαντικό γεγονός που συμβαίνει μία φορά στη ζωή σας. Εκείνη τη στιγμή στιγμή το Σύμπαν ένωσε την Ψυχή σας με μια ισχυρή ιστορία, την ιστορία της ζωής σας.

Η ιστορία της Ζωής σας είναι τόσο μοναδική, που δεν έχει υπάρξει ποτέ πριν στον πλανήτη και δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά στον πλανήτη.

Κατά τη διάρκεια της ζωής σας, μπορεί να έχετε ξεχάσει την ιστορία σας. Μπορεί να σας έχουν πει ότι “πρέπει” να είστε και να φαίνεστε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, να ενεργείτε με έναν συγκεκριμένο τρόπο και ότι υπάρχουν βασικές φόρμουλες που πρέπει να να ακολουθήσετε για να είστε επιτυχημένοι ή υγιείς.

Αν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, μπορεί να έχετε προσπαθήσει για να κάνετε τους κανόνες που σας δόθηκαν να ταιριάζουν ή να λειτουργούν για εσάς. Μπορεί να έχετε ακολουθήσει αυτούς τους κανόνες και παρόλα αυτά, να μην έχετε τα αποτελέσματα για τα οποία ελπίζατε. Το ταξίδι σας μπορεί να σας άφησε να αισθάνεστε εξαντλημένες και όχι αρκετά καλές. Μπορεί να έχετε χάσει την επαφή με την ισχυρή ιστορία του ποιες πραγματικά είστε και να νιώσατε ότι κάτι δεν κάνετε σωστά.

Δεν έχετε κάνει κανένα λάθος! Απλά πρέπει να θυμηθείτε ποιες πραγματικά είστε!

Είναι λογικό ότι αν είστε ένα γεγονός που συμβαίνει μία φορά στη ζωή σας σε αυτό το Σύμπαν, δεν υπάρχουν “φόρμουλες” για υγεία και ζωτικότητα, αφθονία, σωστή σχέση, σωστή εργασία ή επιτυχία στη ζωή, εκτός από εκτός από αυτές που λειτουργούν για εσάς.

Δεν υπάρχει μια προσέγγιση που να ταιριάζει σε όλους για τη δημιουργία της επιτυχίας. Στην πραγματικότητα, ακόμη και ο ορισμός της επιτυχίας είναι μοναδικός για τον καθένα μας. Η μεγαλύτερη πηγή πόνου στη ζωή είναι η αποσύνδεση από τον Αυθεντικό Εαυτό μας – την πραγματική ιστορία του ποιες πραγματικά είμαστε.

Όταν προσπαθούμε να συμπιέσουμε την ισχυρή ουσία του Είναι μας, πίσω από μάσκες ή ελαχιστοποιώντας τον εαυτό μας, αυτό απελευθερώνει μια ανεπαίσθητη ανησυχία μέσα μας. Αυτή η ανεπαίσθητη ανησυχία, μπορεί να δημιουργήσει άγχος και μια εσωτερική αίσθηση ότι δεν ζείτε τον σκοπό της ζωής σας, ή ότι δεν είστε αληθινές στον εαυτό σας και την υποψία, ότι υπάρχει κάτι περισσότερο στην ιστορία.

Τι σας εμποδίζει να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας;

Οι απαντήσεις έρχονται από μέσα σας, αν και μπορεί να υπάρχουν εμπόδια στο να τις δείτε. Παρέχω πρακτικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να απαντήσετε στις ερωτήσεις και να ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια, ώστε να μπορείτε να ζήσετε σε αρμονία με την αληθινή σας φύση. Βοηθάω να δημιουργήσετε κίνηση προς τα εμπρός, νέες δυνατότητες και ένα άνοιγμα στη ζωή.

Η αναγνώριση της φύσης σας – και των επιπτώσεών της στη λήψη αποφάσεων καθημερινά –  είναι το κλειδί για το ξεκλείδωμα των δυνατοτήτων σας. Σκεφτείτε: Τι θα συνέβαινε αν κάτι που πάντα θεωρούσατε ως αδυναμία είναι δύναμη και έχει ύψιστη σημασία για την ικανότητά σας να προχωρήσετε μπροστά;

Το Human Design είναι ένας οδηγός για την πραγματική μας φύση. Αποκαλύπτει:

 • διορατικότητα στις τάσεις μας, ιδίως στη λήψη αποφάσεων
 • πώς είμαστε πιο αποτελεσματικοί όταν συνεργαζόμαστε με άλλους
 • ποιες πρέπει να είναι οι στρατηγικές μας για τον προγραμματισμό της ημέρας και της εργασίας μας

Σας παρέχω την ανάπτυξη του προφίλ του Ανθρώπινου Σχεδιασμού σας και σας βοηθάω στην εφαρμογή πρακτικών λύσεων που θα σας βοηθήσουν να το αξιοποιήσετε στο έπακρο, με τον Δικό σας αυθεντικό τρόπο.  

Τι είναι ο ανθρώπινος σχεδιασμός;

Ο Ανθρώπινος Σχεδιασμός είναι ένα ισχυρό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε την ιστορία σας.
Βασισμένο σε μια σύνθεση Αστρολογίας, I’Ching, Chakra, το Δέντρο της Ζωής και την Κβαντική Φυσική, αυτό το ισχυρό σύστημα δείχνει τα δυνατά σας σημεία, τον σκοπό σας, τα χαρίσματά σας και σας δίνει ένα “εγχειρίδιο” που θα σας βοηθήσει να ευθυγραμμίσετε τη ζωή σας, με την αληθινή ιστορία του πως σχεδιαστήκατε να Είστε πραγματικά.

Το διάγραμμα BodyGraph αποκαλύπτει τον ενεργειακό μας τύπο, τη στρατηγική, την εξουσία, το προφίλ, τα ταλέντα και τα χαρίσματά μας. Το μοναδικό μας διάγραμμα, μας καθοδηγεί για το πώς μπορούμε να ζήσουμε σε συγχρονισμό με την αληθινή μας φύση.
Όταν στηριζόμαστε στον ενεργειακό μας τύπο και μαθαίνουμε να ανταλλάσσουμε σωστά την ενέργεια, εξαλείφουμε την αντίσταση. Τα πράγματα αρχίζουν να μοιάζουν πιο εύκολα. Βιώνουμε θετικές αλλαγές και ανακαλύπτουμε μια πιο φυσική ροή της ζωής.

Τα πακέτα Ανθρώπινου Σχεδιασμού μας βοηθούν σε μια ποικιλία πρακτικών ζητημάτων της ζωής. Το Human Design αναλυτικότερα: 

 • Mας δείχνει πού μπορούμε να αποβάλουμε τις προσαρμογές από τον έξω κόσμο ή την παιδική μας ηλικία
 • Μας βοηθά να κατανοήσουμε τις συναισθηματικές μας εμπειρίες και τις σχέσεις μας.
 • Βοηθάει σε θέματα σκοπού και καριέρας.
 • Mας δίνει ενδείξεις για τα έμφυτα χαρίσματα και ταλέντα μας.
 • Πλαισιώνει το φακό μέσα από τον οποίο οι άνθρωποι εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους, την εργασία και τις σχέσεις τους.
 • Βοηθά με τα χρήματα καθώς μας δείχνει τι μας παρακινεί ή μας οδηγεί.
 • Mας λέει για την ενεργειακή μας σχέση με την πέψη (τόσο των πληροφοριών όσο και των τροφίμων). 
 • Μας δίνει τις λέξεις, το Marketing Υλικό που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε ενεργητικά, χωρίς χειρισμούς, αυθεντικά και να συνδεθούμε με το κοινό μας. 

Θα μάθετε:

Περιγράφει τη σχέση σας με την ενέργεια στον κόσμο

Η δική σας στρατηγική για να προσελκύετε τα πράγματα που θέλετε στη ζωή σας

Η βέλτιστη μέθοδος για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων στη ζωή σας

Το αρχέτυπο της προσωπικότητάς σας – πώς βιώνετε τον εαυτό σας και πώς σας βιώνουν οι άλλοι

Πώς ξέρετε ότι ζείτε το σχέδιό σας – πώς το αισθάνεστε

Πώς ξέρετε ότι δεν ζείτε το σχέδιό σας – σήματα για να διορθώσετε την πορεία σας

Ζητήστε σήμερα ένα Δωρεάν Διάγραμμα Human Design & λάβετε το μέσα σε 48 ώρες μαζί με το Human Design
e-book για τον δικό σας πειραματισμό.