Μπορείτε να αισθανθείτε την πρόοδο που έχετε κάνει τον τελευταίο χρόνο; (Πύλη Νο. 35 )

Ο Ήλιος εισέρχεται στην Πύλη Ανθρώπινου Σχεδιασμού 35.1 την 1η Ιουνίου 2022, στις 5:37 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Αυτή είναι η πύλη της προόδου. Μπορείτε να αισθανθείτε την πρόοδο που έχετε κάνει τον τελευταίο χρόνο;

Η Πύλη Ανθρώπινου Σχεδιασμού 35 είναι η ενέργεια των Διδύμων.

 

Η επίσημη ονομασία της Πύλης 35 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού είναι Η Πύλη της Αλλαγής, αλλά εγώ την αποκαλώ Η Περιπετειώδης λόγω της λαχτάρας της. Η πρωταρχική της δράση είναι να ζούμε τη ζωή ως μια μεγάλη περιπέτεια της συναισθηματικής καρδιάς.

Σχετικά με την Πύλη Ανθρώπινου Σχεδιασμού 35 – Gene Key 35

Δράση: Να ζεις τη ζωή ως μια μεγάλη περιπέτεια της συναισθηματικής καρδιάς.

Λέξεις-κλειδιά: Μια μεγάλη ευκαιρία για να ζήσεις με την καρδιά σου: Συναισθηματικές εμπειρίες, μάθηση, περιπέτεια.

Επίσημη ονομασία Πύλης: Αλλαγή

Ορισμός του Ανθρώπινου Σχεδιασμού: Η πρόοδος δεν μπορεί να υπάρξει στο κενό και εξαρτάται από την αλληλεπίδραση.

Βασικό θέμα: Πρόοδος μέσω της εμπειρίας.

Κέντρο Bodygraph: Συνδέεται με το κέντρο του Ηλιακού Πλέγματος μέσω της πύλης 36 του ανθρώπινου σχεδιασμού.

Το ενεργειακό φάσμα της πύλης 35 του ανθρώπινου σχεδιασμού

Όλη η ενέργεια στον χάρτη του Ανθρώπινου Σχεδιασμού υπάρχει σε ένα φάσμα δυνατοτήτων.

Δώρο

Στο “θετικό” άκρο του φάσματος, η Πύλη 35 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού είναι η ενέργεια για περιπέτεια, συναισθηματικές εμπειρίες και μάθηση. Η Πύλη 35 γνωρίζει ότι η περιέργεια είναι μαγεία και ότι στη ζωή μας είναι γραφτό να ζήσουμε την περιπέτεια. Ζει τη ζωή με μεγάλο θάρρος και περιμένει με ανυπομονησία τα μαθήματα της ζωής που θα αποκαλυφθούν μέσα από αυτή την περιπέτεια.

Σκιά

Στο “αρνητικό” άκρο του φάσματος, η Πύλη 35 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού είναι η ενέργεια για την πλήξη και την ανυπομονησία με τη ζωή. Η πείνα για περιπέτεια μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές, όπως το σεξ, το φαγητό, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, η αναζήτηση πληροφοριών κ.λπ. Έτσι αν υποκύψει συναισθηματικά , η Πύλη 35 δυσκολεύεται να μάθει από τη ζωή.

Αν δεν σας αρέσουν τα αποτελέσματα που δημιουργεί στη ζωή σας η “αρνητική” πλευρά του φάσματος, μπορείτε να αυξήσετε τη συχνότητα της Πύλης 35 με μια σειρά από όρια, πρακτικές και εργαλεία.

(Καλύπτω τις πρακτικές για τις πύλες του σταυρού της ενσάρκωσης σας στο The Human Design Blueprint).

Για να αυξήσετε τη συχνότητα της πύλης 35, αφήστε τον εαυτό σας να γευτεί περιπέτειες που προκαλούν συναίσθημα. Μην αφήνετε το μυαλό σας να σας εμποδίσει να αναζητήσετε τις εμπειρίες που πραγματικά θέλετε στη ζωή. Να είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε τα βάθη των συναισθημάτων σας με κουράγιο και ζωντάνια.

Η προσωπική μου εμπειρία με την Πύλη 35 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού
Την έχω βιώσει αυτή την σκιά στο παρελθόν προσπαθώντας να “γεμίσω” την λαχτάρα μου για ζωή. Εντελώς συμπτωματικά, ήταν πάντα αρχές καλοκαιριού, τυχαίο δεν είναι βέβαια… Προσωπικά δεν την έχω ενεργή αυτή την πύλη, οπότε την βιώνω μέσα από τις διελεύσεις κυρίως ή την αισθάνομαι γύρω μου από τους άλλους.

Επίσης είχα πέρυσι μια πελάτισσα που έχει το πλήρες κανάλι 35/36 της μεταβατικότητας.

Αρχικά ήρθε για να μάθει για τον εαυτό της και δυσκολευόταν με το φαγητό.

Η πιο σημαντική δουλειά που κάναμε μαζί ήταν να μάθει πώς να είναι παρούσα με τα συναισθήματά της αντί να τα αποφεύγει, προσπαθώντας να γεμίσει τον χρόνο της με υπερβολές παντός είδους. Καθώς περνούσε ο καιρός, ανέπτυξε ένα επίπεδο συναισθηματικής ωριμότητας που με κάνει να τη θαυμάζω απεριόριστα.

Μέσα από τα ίδια εργαλεία που διδάσκω σήμερα στο Human Design Blueprint, έμαθε πώς να:

  • να επεξεργάζεται τα συναισθήματά της
  • να καταλαβαίνει από που προήλθαν
  • να έχει πρόσβαση στη σοφία που κρύβουν μέσα τους
  • να συνδεθεί με τις αξίες της
  • να θεραπεύει τα “μπλοκαρίσματα” για να τιμήσει αυτή τη σοφία.

Της έδωσε τόση δύναμη και μου έδωσε τόση χαρά!

Η συνεργασία μας διήρκεσε 3 μήνες, η σχέση μας έγινε φιλία. Μέσα από βαθιές και πλούσιες συζητήσεις βιώσαμε μερικές έντονες συναισθηματικές καταστάσεις με τεράστια Χάρη (Πύλη 22 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού).

Αυτό που αγάπησα περισσότερο ήταν η ακόρεστη πείνα της για περισσότερα. Και τα άστρα της ήταν για περισσότερα.

Ήταν πάντα έτοιμη να μπει σε μια περιπέτεια του νου, των συναισθημάτων και της ψυχής. Η περιέργειά της ήταν απολαυστικά ατελείωτη. Ειλικρινά ήθελε μια ζωή γεμάτη περιπέτεια.

Καθώς γράφω αυτό το κείμενο, μπορώ να δω τον πλήρη κύκλο του χρόνου που περάσαμε μαζί.

Εκείνη την εποχή, δεν ήξερα τίποτα για τον Ανθρώπινο Σχεδιασμό. Δεν ήξερα ότι η διαισθητική μου κατανόηση της ενέργειας είχε αριθμούς και ονόματα.

Αλλά καταλάβαινα ότι οι “κακές” μας συνήθειες είναι συχνά το αποτέλεσμα μιας βαθύτερης πείνας που δεν μπορεί να καλυφθεί από το φαγητό, τις εξαρτήσεις, το σεξ ή τα social media.

Αυτό που ξέρω καλά από προσωπική πείρα, είναι ότι όσο πιο πρόθυμοι είμαστε να αποκτήσουμε και να τιμήσουμε αυτές τις αληθινές πείνες, τόσο πιο ικανοποιημένοι, επιτυχημένοι, ειρηνικοί και ευχαριστημένοι νιώθουμε στη ζωή μας.

Και ξέρω ότι τα συναισθήματά μας είναι τα κλειδιά για να τα ξεκλειδώσουμε όλα αυτά.

 

Τώρα είναι η σειρά σας να αναλογιστείτε την πύλη 35

Όλα τα στοιχεία στο χάρτη μας είναι πάντα διαθέσιμα σε εμάς (είτε ορίζεται στο χάρτη σας είτε όχι)… είτε μέσω των διελεύσεων είτε από οποιονδήποτε είναι στο περιβάλλον μας και το έχει καθορισμένο. Τα πάντα είναι ενέργεια και συχνότητα.

  • Για τι “πεινάτε” πραγματικά;
  • Σε ποιες συναισθηματικές περιπέτειες θέλετε να μπείτε;
  • Πώς θα μπορούσατε να ικανοποιήσετε το κομμάτι του εαυτού σας που πεινάει για περισσότερα;

Σας ενθαρρύνω να αφιερώσετε λίγο χρόνο σε αυτές τις ερωτήσεις. Βγάλτε τις έξω στον κόσμο σας και αφήστε τις απαντήσεις τους να σας αποκαλυφθούν.

Και, αν έχετε την πύλη 35 στον Σταυρό Ενσάρκωσης του Ανθρώπινου Σχεδιασμού σας, ίσως σας ενδιαφέρει το Blueprint, όπου μπαίνω πολύ βαθιά σε κάθε πύλη του σταυρού σας.

Μοιραστείτε το αν σας άρεσε!

Υποβολή απάντησης