Η Πύλη του Χρήματος – Συνέργεια (Πύλη Νο.45)

Ο Ήλιος εισήλθε στην Ανθρώπινη Πύλη Σχεδιασμού 45.1 στις 7 Ιουνίου 2022, στις 2:34 μ.μ. ώρα Ελλάδας.  Αυτή είναι η πύλη των χρημάτων.  Η Πύλη Ανθρώπινου Σχεδιασμού 45 είναι η ενέργεια των Διδύμων.  

Η Πύλη Ανθρώπινου Σχεδιασμού 45 αναφέρεται συχνά ως η πύλη του χρήματος.  Ενώ ο Ήλιος διέρχεται στην Πύλη 45, μπορεί να έχουμε μεγαλύτερη επιθυμία να ξοδεύουμε χρήματα.  Αυτή είναι μια ενέργεια που μπορεί να μας κάνει είτε να θυσιαστούμε για το καλό των άλλων ή να γίνουμε πιο σφιχτοί στον έλεγχό μας για τα χρήματα και τους πόρους.  Όσο αυτή η ενέργεια διέρχεται, μπορεί να αισθανόμαστε ότι δικαιούμαστε να ξοδέψουμε κάτι παραπάνω για εμάς.  

 

Η Πύλη 45 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού είναι η ενέργεια ενός ηγέτη ή διευθύνοντος συμβούλου.  

Ποιους ηγετικούς ρόλους παίζετε στη ζωή σας;  Τι πόρους έχετε να προσφέρετε στον κόσμο;

Η επίσημη ονομασία της Πύλης 45 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού είναι Η Πύλη του Συλλέκτη. 

Εγώ όμως την αποκαλώ Συνέργεια, επειδή η πρωταρχική της δράση είναι να έχετε πλήρη επίγνωση τόσο της πνευματικής όσο και της εγκόσμιας δύναμης που κατέχει το χρήμα και να το χειρίζεστε με δικαιοσύνη. 

 

Σχετικά με την Πύλη 45 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού 

Σε δράση: Βρείτε κοινές λύσεις που ωφελούν όλους σε υλικά ζητήματα

Λέξεις-κλειδιά: ηγεσία, χρήματα, ευημερία, διανομή

Επίσημη ονομασία της πύλης: Ο Συλλέκτης (The Gatherer)

Ορισμός του Ανθρώπινου Σχεδιασμού: Η φυσική και γενικά ευεργετική έλξη παρόμοιων δυνάμεων. 

Βασικό θέμα: Σχέσεις με άτομα που έχουν κοινές ιδέες: Ηγεσία μέσω της εκπαίδευσης. 

Κέντρο Bodygraph: Συνδέεται με το κέντρο της Καρδιάς (Will) μέσω της πύλης 21 του ανθρώπινου σχεδιασμού. 

 

Το ενεργειακό φάσμα της πύλης 45 του ανθρώπινου σχεδιασμού

Όλη η ενέργεια στο διάγραμμα του Ανθρώπινου Σχεδιασμού υπάρχει σε ένα φάσμα δυνατοτήτων. 

Στο “θετικό” άκρο του φάσματος, η Πύλη 45 είναι η ενέργεια για την ηγεσία, τα χρήματα και την ευημερία. Για την Πύλη 45 το χρήμα είναι δύναμη και είναι μάστορας στη διαχείριση, χρήση και διανομή υλικών πόρων (ιδίως χρημάτων) στην υπηρεσία της οικογένειας, των φίλων και της κοινότητας. Η Πύλη 45 έχει πλήρη επίγνωση τόσο της πνευματικής όσο και της εγκόσμιας δύναμης που κατέχουν τα χρήματα και τα χειρίζεται με ισότητα, έτσι ώστε να υπάρχει ισσοροπία και ευημερία για το σύνολο. 

 

Στο “αρνητικό” άκρο του φάσματος, η Πύλη 45 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού είναι η ενέργεια για τη συσσώρευση χρημάτων ή πόρων. Μπορεί να προσπαθήσει να ρίξει τους άλλους με αθέμιτα μέσα ώστε να μπορέσει να ανυψωθεί. Ή μπορεί ακόμη και ασυνείδητα να μένει άφραγκη σε μια προσπάθεια να αποδείξει την πνευματική “αξία” της. 

Αχίλλειος πτέρνα: 

Μόνο σε ηγετική θέση αισθάνεται άνετα

Οι άνθρωποι μπορεί να αντιδράσουν στο αυταρχικό στυλ ηγεσίας της

Είναι περισσότερο να Ηγετική παρά ενεργητική. 

Δίλημμα:Ανασφάλεια

Η Σκιά: 

Κατασταλτική φύση: Φοβική

Αφήνετε τις επιλογές και το πνεύμα σας να κυριαρχούνται από εκείνους που είναι ανώτεροι από εσάς μέσα στην ιεραρχία. Αυτή η δειλία θέτει σε κίνδυνο την ελευθερία σας για χάρη του να μην ταράξετε τα νερά.

Αντιδραστική φύση: Είναι πιθανό να αναλάβετε μια θέση εξουσίας πάνω στους άλλους και να φροντίσετε να παραμείνουν άτολμοι προκειμένου να διατηρήσετε τον έλεγχο. Ηγείστε για να βεβαιωθείτε ότι θα συμβεί αυτό που θέλετε.

Το πιο σημαντικό πράγμα για να αυξήσετε τη συχνότητα της πύλης 45 είναι να αναζητάτε μια κοινή λύση για όλους σε όλες τις καταστάσεις και να θυμάστε ότι όταν ένα μέλος της κοινότητας υποφέρει, ολόκληρη η κοινότητα υποφέρει. Όταν κάθε μέλος της κοινότητας ευημερεί, ολόκληρη η κοινότητα ευημερεί. Αυτό θα σας δώσει μια σχέση ενδυνάμωσης με τους υλικούς πόρους. 

 

Η προσωπική μου ενατένιση της Πύλης 45 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού (Gene Key 45)

Τα χρήματα είναι πόνος για όλους. Μέσα από το δικό μου Σχέδιο ανακάλυψα γιατί δεν μπορώ να συγκεντρώσω εύκολα χρήματα μερικές φορές και όταν τα συγκεντρώνω γιατί δεν μπορώ να τα συγκρατήσω. Δεν έχω την πύλη 45 ενεργή αλλά την συναντώ είτε από συνδέσεις με τους άλλους είτε από πλανητικές διελεύσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχεις τραύμα στα χρήματα εφόσον δεν έχεις μια σταθερή ενέργεια να σε βοηθάει να ελέγξεις το που πάνε και πως διανέμονται για το ευρύτερο καλό (ότι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα μας). 

Οι περιοριστικές μας πεποιθήσεις γύρω από τα χρήματα είναι γενεαλογικές. Επηρεαζόμαστε από τους γονείς αλλά και την κοινωνία. 

Η πύλη αυτή μπορεί να σε κάνει Θύτη ή Θύμα. 

Έχοντας την Πύλη 21 στον Χείρωνα (τραύμα) που συνδέεται με την 45, κατάλαβα πως πολλές φορές γινόμαστε θύματα όταν αναγκαζόμαστε να ενδώσουμε στα θέλω των άλλων χωρίς να έχουμε τα κατάλληλα όρια. Η πύλη 21 είναι συλλεκτικό τραύμα για όλους όσους είναι 50+- 2 χρόνια. 

Και αυτό ερχόταν σε σύγκρουση με τις πεποιθήσεις για τα χρήματα. 

Ενώ από τον Σχεδιασμό μου έχω “δημιουργηθεί” για να είμαι οικονομικό μυαλό, ένα γεγονός που έγινε στο σχολείο που σχετίζετε με τα μαθηματικά με έκανε να αδιαφορήσω για το έμφυτο ταλέντο μου: Αντί για 20 σε ένα τεστ πήρα 18,5 επειδή έλυσα μια άσκηση με διαφορετικό τρόπο από αυτό που έλεγαν τα βιβλία. Και απέρριψα τα μαθηματικά και όλο το σχολικό σύστημα που εμπόδιζε την ελεύθερη και δημιουργική μου σκέψη. 

Δεν ήταν και η καλύτερη απόφασή μου. 

Έφυγα από αυτή την εμπειρία με την πεποίθηση ότι δεν είμαι καλή στα οικονομικά. Κάποιοι μπορεί να ισχυριστούν ότι αυτού του είδους η πεποίθηση είναι αποτέλεσμα της κοινωνικοποίησης ως γυναίκα σε μια πατριαρχική κοινωνία. 

Και ίσως αυτό να είναι αλήθεια. Αλλά, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι κουβαλούσα αυτή την πεποίθηση μαζί μου και την επεξεργάζομαι ακόμα και σήμερα. 

Το να βλέπεις τις σκιές σου δεν είναι και ότι πιο εύκολο, αλλά η αλήθεια σε απελευθερώνει. 

Από μικρή προγραμματίστηκα να φροντίζω την οικογένειά μου. Υπήρχαν πολλά χρήματα, αλλά η κεφαλή της οικογένειας δεν τα διαχειρίστηκε σωστά με αποτέλεσμα να υποφέρει η οικογένειά μου για πολλά χρόνια. 

Έτσι πάντα ήμουνα η “μαμά” για όλους, ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο. 

Προκειμένου να διατηρήσω μια αίσθηση “ασφάλειας”, το μεγαλύτερο ποσό των εισοδημάτων μου πήγαινε στην ευρύτερη οικογένεια και όχι μόνο στο δικό μου νοικοκυριό. Αυτό δημιούργησε πολλά προβλήματα και αίσθηση ντροπής. Όταν όμως είσαι σε βαθύ προγραμματισμό δεν το καταλαβαίνεις. Και εκεί γίνεσαι το θύμα. 

Τα πράγματα άρχισαν πραγματικά να αλλάζουν για μένα όταν ξεκίνησα το δικό μου πείραμα στο Human Design. 

Είδα πολλά πράγματα που άλλαξαν εντελώς την οπτική μου για τα χρήματα. Αλλά αυτό που αισθάνομαι ότι σχετίζεται με την Πύλη 45 ήταν κάπως έτσι:

  • Η ύπαρξη χρημάτων μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα. 
  • Όταν δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα χρήματα, απελευθερώνεται η ενέργειά σου για να συνεισφέρεις ακόμη περισσότερο στον κόσμο. 
  • Το να βγάζεις χρήματα δεν σε μετατρέπει σε κακό άνθρωπο. Σας κάνει να γίνεστε περισσότερο αυτό που ήδη είστε. 
  • Αν είσαι κάποιος που θέλει να συνεισφέρει στον κόσμο, απλά θα το κάνεις περισσότερο με τα χρήματά σου. 

Και με την Πύλη Ανθρώπινου Σχεδιασμού 14 στον συνειδητό Δία μου (υπεραφθονία), ένιωσα βαθιά τι σημαίνει αυτό γιατί κατάλαβα το γιατί τα θέλω τα χρήματα. 

Άλλοι θέλουν τα χρήματα για προσωπική ασφάλεια, άλλοι για να δημιουργήσουν πόρους για την κοινότητα, άλλοι για την οικογένειά τους. Αυτό δεν το καταλαβαίνεις συνειδητά, το βλέπεις όμως στο χάρτη σου. Και καταλαβαίνεις πως “δραπετεύουν”τα χρήματα από την τσέπη σου, ή γιατί δεν βγάζεις εύκολα χρήματα. 

Από τότε, έχω γίνει πιο συνειδητή με τα χρήματα και έχω θεραπεύσει αρκετές από αυτές τις πληγές. 

Πιθανότατα το πιο σημαντικό απ’ όλα, κατάφερα να καταλάβω το ρόλο που παίζουν τα χρήματα στη ζωή μου. Άρχισα να καταλαβαίνω τον σκοπό τους για μένα και πώς πραγματικά θέλω να τα χρησιμοποιώ στη ζωή μου. 

βασιλικη παπαδατου

Τα περισσότερα χρήματα απλώς σας κάνουν να είστε περισσότερο αυτό που ήδη είστε. 

Αλλά είναι σημαντικό να μπορείς να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου με τα χρήματα.

Έγινα υπεύθυνη με τα χρήματα.

Συνεισφέρω με τα χρήματα. 

Αντιλαμβάνομαι την ενέργεια τους και δεν βάζω ταμπέλες γύρω από αυτά. 

Αυτή είναι μία νέα οπτική για μένα. 

Τώρα είναι η σειρά σας να αναλογιστείτε την πύλη 45.

Όταν στέκεστε στην αλήθεια ότι τα δώρα της Πύλης 45 είναι πάντα διαθέσιμα σε εσάς (είτε ορίζεται στο χάρτη σας είτε όχι)…

  • Ποια είναι η σχέση σας με τα χρήματα; 
  • Έχετε επίγνωση της πνευματικής δύναμης του χρήματος; 
  • Πώς θα μπορούσατε να γίνετε πιο σοφοί στη διαχείριση των χρημάτων; 

Σας ενθαρρύνω να αφιερώσετε λίγο χρόνο σε αυτές τις ερωτήσεις. Βγάλτε τις έξω στον κόσμο σας και αφήστε τις απαντήσεις τους να σας αποκαλυφθούν.

Και, αν έχετε την πύλη 45 στον Σταυρό Ενσάρκωσης του Ανθρώπινου Σχεδιασμού σας, ίσως σας ενδιαφέρει το Blueprint, όπου μπαίνω πολύ βαθιά σε κάθε πύλη του σταυρού σας.

Μοιραστείτε το αν σας άρεσε!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης