Η πύλη του Τώρα – Η φωνή της Αλχημείας (Πύλη Νο.20)

Ο Ήλιος εισέρχεται στην Πύλη 20 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού στις 21 Μαΐου 2022, στις 12:29 π.μ.

Αυτή είναι η πύλη της παρουσίας στην παρούσα στιγμή. Η Πύλη Ανθρώπινου Σχεδιασμού 20 είναι η ενέργεια των Διδύμων.

Η επίσημη ονομασία της Πύλης Ανθρώπινου Σχεδιασμού 20 είναι Η Πύλη του Τώρα. Εγώ όμως την αποκαλώ Η Φωνή της Αλχημείας, επειδή η πρωταρχική της δράση είναι να στοχάζεται τη ζωή, χωρίς προσκολλήσεις και να λέει την αλήθεια στον σωστό χρόνο.

Σχετικά με την Πύλη Ανθρώπινου Σχεδιασμού 20 – Gene Key 20

Δράση: να στοχάζεσαι τη ζωή χωρίς προσκόλληση και να λες την αλήθεια σου στο σωστό χρόνο.

Λέξεις-κλειδιά: Η παρούσα στιγμή, Αλχημεία, Στοχασμός

Επίσημη ονομασία Πύλης: Η Πύλη του Σχεδιασμού του Ανθρώπινου Σχεδιασμού: Τώρα

Ορισμός του Ανθρώπινου Σχεδιασμού: Αναγνώριση και επίγνωση στο τώρα που μετατρέπει την κατανόηση σε σωστή δράση.

Βασικό θέμα: Η Γνώση της Γνώσης, είναι η ικανότητα του ανθρώπου να έχει την ικανότητα να σκέφτεται: Στιγμιαία διαύγεια και δράση.

Κέντρο στο Bodygraph: Συνδέεται με το σπληνικό κέντρο μέσω της πύλης 57 του ανθρώπινου σχεδιασμού και της πύλης 34 στο Ιερό Κέντρο (Sacral)

Ζώδιο: Δίδυμοι

(Θέλετε όλες τις αντιστοιχίες και τα κλειδιά για τις πύλες του σταυρού της ενσάρκωσής σας; Το Blueprint είναι για εσάς).

Το ενεργειακό φάσμα της πύλης 20 του ανθρώπινου σχεδιασμού

Σε όλο το χάρτη του Ανθρώπινου Σχεδιασμού υπάρχει ένα φάσμα δυνατοτήτων.

Στο “θετικό” άκρο του φάσματος, η Πύλη 20 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού είναι η ενέργεια για να είμαστε παρόντες και να λέμε την αλήθεια στο τώρα. Η Πύλη 20 γνωρίζει ότι όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε, υπάρχουν στην παρούσα στιγμή και εμπιστεύεται ότι το υψηλότερο δυναμικό θα αποκαλυφθεί την κατάλληλη στιγμή.

Στο άλλο άκρο του φάσματος, η Πύλη 20 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού είναι η ενέργεια που κάνει επιλογές σύμφωνα με το μυαλό αντί για την εσωτερική μας σοφία και η αδυναμία να μείνουμε ακίνητοι στην παρούσα στιγμή. Μπορεί επίσης εύκολα να ενδώσει στην πίεση και να δώσει ανεπιθύμητες ή λανθασμένες συμβουλές.

Αν δεν σας αρέσουν τα αποτελέσματα που δημιουργεί στη ζωή σας η “αρνητική” πλευρά του φάσματος, μπορείτε να αυξήσετε τη συχνότητα της Πύλης 20 με μια σειρά από όρια, πρακτικές και εργαλεία.

(Καλύπτω τις πρακτικές για τις πύλες του σταυρού της ενσάρκωσής σας στο The Human Design Blueprint).

Το πιο σημαντικό πράγμα για να αυξήσετε τη συχνότητα της πύλης 20 είναι να ενστερνιστείτε μια στοχαστική στάση απέναντι στη ζωή και την εμπιστοσύνη ότι θα μάθετε όταν μάθετε.

Ζω τη ζωή μου στηριζόμενος σε δύο αρχές: Πρώτον, ζω σαν να ήταν σήμερα η τελευταία μου μέρα σ’ αυτήν τη γη. Δεύτερον, ζω σήμερα σαν να πρόκειται να ζήσω για πάντα. OSHO

Ο προσωπικός μου στοχασμός για την Πύλη 20 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού (Gene Key 20)

Έχω καθορισμένη την πύλη 20 στο χάρτη μου στο συνειδητό μου Κρόνο και το πλήρες κανάλι 57-20 (που ονομάζεται εγκεφαλικό κύμα) το οποίο ορίζεται στον χάρτη μου (η Πύλη 57 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού βρίσκεται στον ασυνείδητο ήλιο του σταυρού της ενσάρκωσής μου).

Αυτό το κανάλι είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για μένα και είναι ένας από τους (πολλούς) λόγους για τους οποίους ο Ανθρώπινος Σχεδιασμός μου έκανε αμέσως κλικ.

Είχα συχνά την εμπειρία αυτού που ονομάζω “εκρήξεις διαύγειας”.

Οι “εκρήξεις διαύγειας” είναι όταν διαισθητικά αισθάνομαι πληροφορίες που “περνούν” και πρέπει να περιμένω για διαύγεια. Και τότε, αστραπιαία, λαμβάνω ένα “κατέβασμα” που συχνά αισθάνομαι ότι πρέπει να εκφραστεί…. δηλαδή τώρα όμως!

Μερικές φορές, σχετίζεται με κάποιον γνωστό μου. Συνήθως αφορά συζήτηση για κάτι που περνάει και θα έχω μια αίσθηση του τι “πραγματικά” συμβαίνει, αλλά δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό ενώ μιλάμε. Τότε, ξαφνικά, “σκάει” και νιώθω ότι πρέπει να τους το πω αμέσως.

Άλλες φορές, σχετίζεται με τη συγγραφή περιεχομένου για τη λίστα email μου ή το blog μου. Θα έχω μια “γνώση” ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί, αλλά δεν έχω ιδέα πως θα το εκφράσω. Κάποια στιγμή θα ξυπνήσω μια τυχαία μέρα και θα έχω ολόκληρη τη δημοσίευση λεπτομερώς σχεδιασμένη στο μυαλό μου.

Και πρέπει να σας πω…

Για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, αυτό ήταν απογοητευτικό. Η πύλη 57 είναι πολύ διαισθητική, το κανάλι 57-20 είναι η διαίσθηση στο τώρα.

Δε μου άρεσε καθόλου το συναίσθημα του να “γνωρίζω” ότι κάτι ήταν “καθ’ οδόν” και να μην έχω κανέναν έλεγχο για το πότε θα εμφανιστεί.

Αλλά μετά από την εργασία ξεπρογραμματισμού, αυτό αλλάζει.

Μπορώ να δω ότι το μυαλό μου μπαίνει σε μια διαδικασία να προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη λογική για να χρησιμοποιήσει την γλώσσα στην εσωτερική γνώση.

Και αυτό κυριολεκτικά δεν λειτουργεί ποτέ. Πρέπει να “προσκληθείς” να μιλήσεις, αλλιώς θα παρεξηγηθείς.

Η 57η πύλη είναι η πύλη της διαίσθησης και η 20η πύλη είναι η υπαρξιακή πύλη του στοχασμού στο τώρα.

Η ζωή θα μας προσκαλεί να επιτρέψουμε στη διαίσθησή μας να μας μεταφέρει στο τώρα και να μιλήσει για εμάς στο τώρα.

Επίσης έχω το κανάλι του Χαρίσματος: 20-34, Η γνώση που πρέπει να γίνει πράξη. Η Δύναμη του είναι τροφοδοτούμενη από το Sacral Chakra μου που δίνει ενέργεια ζωής. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Sacral είναι μηχανή ενέργειας και είναι υπεύθυνο για την δυνατότητα να εργαζόμαστε.

Εχοντας την πύλη του Πολεμιστή 38 να προστίθεται σε αυτό, μου λέει: “Δεν μπορείς να το έχεις μόνο για εσένα αυτό , πρέπει να το κάνεις διαθέσιμο και στους άλλους”. Τότε αυτή η 20ή πύλη πρέπει να ξεκινήσει τη διαδικασία εξήγησης. Δεν είναι αρκετό να είμαστε σε θέση να πούμε: “Είμαι αυτό που είμαι και ξέρω τι κάνω”. Το ερώτημα για όλα τα άτομα είναι: “Μπορείς να εξηγήσεις τι κάνεις;” Οι ιδρυτές του συστήματος εξέτασαν τα σχέδια εκατοντάδων μυστικιστών και αγίων, και βρήκαν έναν κοινό παρονομαστή σε όλους: τον ατομικό ορισμό. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ο κυρίαρχος ορισμός στο διάγραμμα, αλλά κάθε ένας από αυτούς έχει ατομικότητα. Αυτή είναι η δύναμη της μεταμόρφωσης. Αυτό σημαίνει υπάρχει πάντα η δυνατότητα να έχετε βαθύ αντίκτυπο στους άλλους μέσω της ατομικότητας.

Με αυτό το κανάλι (20/57) στο δικό μου σχέδιο, πρέπει να με καλέσετε να απελευθερώσω τη σοφία μου. Διαφορετικά δεν έχει νόημα. Αν δεν προσκληθώ, κανείς δεν είναι εκεί για να με ακούσει. Εσείς με προσκαλείτε ως πελάτες ή αναγνώστες μου. Τότε η πρόσκλησή σας επιτρέπει σε αυτή τη γνώση μου να βγει προς τα έξω και να βγει σωστά.

Όταν προσπαθώ να πιέσω τη γνώση να βγει προς τα έξω, γίνεται θολή και ποτέ δεν “προσγειώνεται” με έναν πολύ ισχυρό τρόπο για το άλλο άτομο.

Αυτό που έχω μάθει είναι ότι το καλύτερο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι…. να είμαι παρούσα.

Να είμαι εδώ και τώρα.

Και να εμπιστεύομαι ότι αν κάτι πρέπει να ειπωθεί ή να μοιραστεί, θα το ξέρω όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Και αν είμαι προσκολλημένη σε κάτι, είναι απλά μια ένδειξη ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να δουλευτεί.

Καθώς έχω παραδοθεί στη διαδικασία της εμπιστοσύνης ότι θα ξέρω αυτό που ξέρω, την κατάλληλη στιγμή, έχω φτάσει σε ένα σημείο όπου μου είναι πολύ πιο εύκολο να είμαι στην παρούσα στιγμή.

Χωρίς όλο το δράμα του μυαλού “να αποδεικνύω τι ξέρω”, έχω χώρο για να αναπνεύσω πραγματικά και να ζήσω απλώς τη ζωή μου.

Το πιο σημαντικό; η διαίσθησή μου γίνεται ακόμη πιο ισχυρή. Είναι πιο οξεία και πιο καθαρή. Και όταν οι λέξεις έρχονται, είναι πιο ισχυρές από ποτέ και γίνονται μια θεραπευτική δύναμη στον κόσμο.

Και, στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι που έχει πραγματικά σημασία.

Τώρα είναι η σειρά σας να συλλογιστείτε την Πύλη 20

Ολα τα στοιχεία στο χάρτη μας είναι πάντα διαθέσιμα σε εμάς (είτε ορίζεται στο χάρτη σας είτε όχι)… είτε μέσω των διελεύσεων είτε από οποιονδήποτε είναι στο περιβάλλον μας και το έχει καθορισμένο. Τα πάντα είναι ενέργεια και συχνότητα.

  • Ποια είναι η σχέση σας με το να ζείτε στην παρούσα στιγμή;
  • Τι γίνεται όταν νιώθετε κάτι να “περνάει μέσα από εσάς” για να εκφραστεί;
  • Εμπιστεύεστε ότι θα μάθετε αυτό που πρέπει να ξέρετε όταν το ξέρετε; Γιατί ναι ή γιατί όχι;

Σας ενθαρρύνω να αφιερώσετε λίγο χρόνο σε αυτές τις ερωτήσεις. Βγάλτε τις έξω στον κόσμο σας και αφήστε τις απαντήσεις τους να σας αποκαλυφθούν.

Και, αν έχετε την πύλη 20 στον Σταυρό Ενσάρκωσης του Ανθρώπινου Σχεδιασμού σας, ίσως σας ενδιαφέρει το Blueprint, όπου μπαίνω πολύ βαθιά σε κάθε πύλη του σταυρού σας.

 

Μοιραστείτε το αν σας άρεσε!