Γιατί να συνεργαστείτε με ένα πιστοποιημένο Life Coach;

 

“Οι φόβοι σας, τα συναισθήματά σας, οι αποτυχίες και οι επιθυμίες σας, είναι όλα ευπρόσδεκτα και ασφαλή μαζί μου”

Αν ψάχνετε για έναν Coach που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την πληρέστερη και καλύτερη δυνατή ζωή σας, τότε ένας Certified Life Coach είναι για εσάς!

3 λόγοι για τους οποίους το Life Coaching έχει αποτελέσματα

Το Life Coaching λειτουργεί επειδή ο πελάτης / Coachee,  είναι στο κέντρο της διαδικασίας. Διατηρώντας παράλληλα τον πελάτη μας και την ατζέντα του ως επίκεντρο, μπορεί να φαίνεται απλό, ενώ στην ουσία εμποδίζει το φυσικό ένστικτο μας να προσφέρουμε συμβουλές και να προσπαθούμε να διορθώσουμε τα προβλήματα στη ζωή ενός πελάτη. 

1) Η συνεδρία και οι στόχοι προέρχονται από τον πελάτη.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου συνεργασίας, είναι δουλειά του Coach να παραμείνει επικεντρωμένος σε αυτήν την ατζέντα.

2) Κάνουμε Coaching στον πελάτη όχι στο πρόβλημα.

Η πραγματική δύναμη του Life Coaching είναι η υποστήριξη ότι ο πελάτης μας έχει όλους τους πόρους μέσα του που χρειάζεται, για να μπορεί να  ξεπεράσει τις προκλήσεις που προκύπτουν στη ζωή του και να επιτύχει του στόχους του. Πιστεύουμε ότι μπορείτε να επιτύχετε αυτά που θέλετε, εφόσον δεσμευτείτε με τον εαυτό σας.  

3) Παρακολουθούμε την ύπαρξη, τη μάθηση και τη δράση του πελάτη.

Εστιάζουμε στο ποιος είναι ο πελάτης μας. Η συνειδητοποίηση του ποιος είναι στον πυρήνα της ύπαρξής του (being), είναι μια ισχυρή δύναμη και μια γνώση που συχνά δεν μπορεί να αντιληφθεί ο ίδιος. Γινόμαστε περίεργοι με την καλή έννοια για όλες τις πτυχές της ζωής σας, για την ταυτότητά σας και τις εσωτερικές σας ιδιότητες. Ένας σωστά καταρτισμένος Life Coach μπορεί να ρίξει φως σε σημαντικές πτυχές και να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τον ίδιο τον πελάτη. 

Η ανάπτυξη και η μάθηση αποτελούν κεντρικό μέρος της εμπειρίας του πελάτη και προσθέτουν μια ζωντάνια στη ζωή του. 

Τέλος κρατάμε σε δράση τον πελάτη μας. Τα συστατικά της ύπαρξης, της μάθησης και της δράσης, είναι τα κεντρικά στοιχεία της εμπειρίας του πελάτη, και η εστίαση και στα τρία, διασφαλίζει ότι θα έχει πάρει στο μέγιστο την αξία μίας Coaching συνεργασίας. 

Συνεργαστείτε με ένα πιστοποιημένο Life Coach

Σιγουρευτείτε ότι έχουν παρακολουθήσει πιστοποιημένη εκπαίδευση Coaching.  Αυτό που καλό είναι να γνωρίζετε, είναι ότι οι εκπαιδευμένοι Coaches έχουν καταγράψει πολλές ώρες Coaching για να δείξουν τη δέσμευσή τους στη διαδικασία Coaching και στους πελάτες τους.

Κάθε Life Coach φέρνει τις δικές του ειδικές δεξιότητες και εμπειρογνωμοσύνη, σε τομείς όπως η προσωπική ανάπτυξη, η σταδιοδρομία, η υγεία, η ευεξία, οι επιχειρήσεις και άλλα. 

Έχουν επιλέξει να εκπαιδευτούν γιατί θέλουν να υπηρετήσουν με τον καλύτερο επιστημονικό, αποδεδειγμένο και τεκμηριωμένο τρόπο, επειδή είναι παθιασμένοι με τους ανθρώπους και έχουν μια ακλόνητη δέσμευση να σας βοηθήσουν να επιτύχετε ότι όραμα έχετε στη ζωή σας. Δουλεύουν και εξασκούν το Coaching με έναν εμπνευσμένο τρόπο που σας βοηθά να επιτύχετε τους στόχους της ζωής σας – ένα ταξίδι που δεν έχει σημασία τι θέλετε να επιτύχετε – είναι πλούσιο στην ανακάλυψη του εαυτού σας, στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της προσωπικής σας ευτυχίας.

“Ο στόχος μου είναι να σας βοηθήσω να εστιάσετε σε αυτό που αγαπάτε, έχει αξία για εσάς και θέλετε στη ζωή σας”

Ελάτε σε επαφή σήμερα με αυτούς τους ανθρώπους, γνωρίζοντας ότι έχουν εκπαιδευτεί και διακριθεί με πιστοποιημένη εκπαίδευση Coaching.  Δραστηριοποιούνται σε διάφορες κατηγορίες, ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε κάποιον για να σας βοηθήσει με τις ακριβείς ανάγκες σας, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για υγεία και ευεξία, μια επιτυχημένη νέα επιχείρηση ή blog, ένα δημιουργικό ταξίδι ή βελτιωμένες και όμορφες σχέσεις ζωής. 

Μια προειδοποίηση …. η συνεργασία μαζί τους θα αλλάξει πάρα πολύ τη ζωή σας προς το καλύτερο!

Μοιραστείτε το αν σας άρεσε!