Πύλη Νο.39 – Απελευθέρωση- Η ιερή Πρόκληση

Πρόκληση: Η ένταση της Υπερβατικότητας, 1-6 Ιουλίου

6 Ιουλίου 2022

Αυτή η πύλη είναι μία από τις τέσσερις που βρίσκονται στο δικό μου σταυρό ενσάρκωσης και είναι ίσως η πιο δυνατή μου πύλη. Πέραν αυτού, μόλις πρωτοείδα το δικό μου Human design κατάλαβα γιατί όλη μου τη ζωή μιλάω για Ελευθερία και κυνηγάω την Ελευθερία.

Βλέπετε, ακόμα και αν δεν γνωρίζουμε το θεϊκό μας σχέδιο, έχει τον τρόπο του να εκδηλώνεται στη συνειδητότητα μας και στην πραγματικότητα μας και μας καλεί να δώσουμε το κάτι παραπάνω, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εκδηλώσουμε τον σκοπό της ζωής μας χωρίς αντίσταση.

Όταν λέω χωρίς αντίσταση, εννοώ με ένα τρόπο που να μας έρχεται φυσικός, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι παλεύουμε με τα τέρατα.

Η βαθιά Σοφία και η γνώση που μεταφέρεται από κάθε πύλη μέσα στο DNA μας ξεκλειδώνει μπλοκαρίσματα. Αυτός είναι και ο σκοπός του δικού μου Σταυρού.

Να ξεκλειδώνω το μπλοκάρισμα όπου το βρίσκω είτε σε εμένα είτε στους άλλους.

 

Η επίσημη ονομασία της Πύλης 39 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού είναι Η Πύλη της Πρόκλησης. Εγώ όμως την αποκαλώ Ο Ιερός Προβοκάτορας επειδή η πρωταρχική της δράση είναι να προκαλεί αυξημένες καταστάσεις συναισθηματικής και πνευματικής επίγνωσης.

 

Σχετικά με την Πύλη 39 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού – Gene Key 39

 

Όνομα Αρχέτυπου: Ιερός Προβοκάτορας

Σε δράση: Να προκαλεί τους άλλους να κάνουν ένα βήμα προς την αυτο-υπευθυνότητα

Λέξεις-κλειδιά: να είσαι προκλητικός, να έχεις διαύγεια και να είσαι μια δύναμη μετασχηματισμού

Επίσημο όνομα πύλης: Ουσιαστικά, το όνομα της πύλης είναι η Πρόκληση

Ορισμός Ανθρώπινου Σχεδιασμού: Προκλητικότητα: Η αξία της παρεμπόδισης στην πρόκληση ανάλυσης, αξιολόγησης και επανεκτίμησης.

Βασικό θέμα: Προκλητικότητα: Πίεση για να βρούμε το πάθος και το πνεύμα στη ζωή και να συναισθανθούμε. Σε αυτό το πλαίσιο, η πίεση δεν αποτελεί απαραίτητα πρόβλημα. Στην πραγματικότητα πρόκειται για το να ενεργείτε από την ποσότητα πίεσης που είναι σωστή για εσάς.

Κέντρο χάρτη: Η πίεση είναι η μεγαλύτερη πίεση που μπορεί να ασκηθεί σε ένα άτομο: Κέντρο ρίζας και συνδέεται με το κέντρο του Ηλιακού Πλέγματος μέσω της πύλης 55 του ανθρώπινου σχεδιασμού.

Τροπικό ζώδιο: Καρκίνος

Το ενεργειακό φάσμα της πύλης 39 του ανθρώπινου σχεδιασμού

 

Όλη η ενέργεια στον χάρτη του Ανθρώπινου Σχεδιασμού υπάρχει σε ένα φάσμα δυνατοτήτων.

 

Στο ένα άκρο του φάσματος, η Πύλη 39 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού είναι η ενέργεια για τη χρήση της πίεσης για να βρείτε το πάθος και το πνεύμα στη ζωή. Όταν η Πύλη 39 αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τα συναισθήματά της και επιτρέπει στους άλλους να κάνουν το ίδιο, μετατρέπει τη συναισθηματική ενέργεια σε διαύγεια. Το πιο ιερό της δώρο είναι η πρόκληση αυξημένων καταστάσεων συναισθηματικής και πνευματικής επίγνωσης.

Στο άλλο άκρο του φάσματος, η Πύλη 39 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού είναι η ενέργεια για την ανάληψη ευθύνης για τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και για την ικανοποίηση του κόσμου. Μπορεί να πιέζει σκόπιμα τα κουμπιά των άλλων ανθρώπων για εκδίκηση ή ως προσπάθεια να πληγώσει τους ανθρώπους.

Αν δεν σας αρέσουν τα αποτελέσματα που δημιουργεί στη ζωή σας η “αρνητική” πλευρά του φάσματος, μπορείτε να αυξήσετε τη συχνότητα της Πύλης 39 με μια σειρά από όρια, πρακτικές και εργαλεία.

Το πιο σημαντικό πράγμα για να αυξήσετε τη συχνότητα της πύλης 39 είναι να παρατηρήσετε τα σημεία όπου αναλαμβάνετε την ευθύνη για τα συναισθήματα και τη μεταμόρφωση των άλλων ανθρώπων. Στη συνέχεια, δώστε συνειδητά αυτή την ευθύνη πίσω σε αυτούς.

Η προσωπική μου ενατένιση της Πύλης 39 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού (Gene Key 39)

Με το πλήρες κανάλι 57/20, συχνά πρέπει να κάθομαι με τα πράγματα για λίγο πριν μπορέσω να τα εκφράσω πλήρως. Και αυτό ακριβώς συνέβη όταν συλλογιζόμουν αυτή την πύλη.

Έχω καθορισμένη την πύλη 39 στον χάρτη μου, οπότε, όταν ήρθε η ώρα να γράψω αυτή την ανάρτηση, σκέφτηκα ότι οι λέξεις θα έβγαιναν από μέσα μου.

Κατά ειρωνεία της τύχης, δεν συνέβη αυτό. Προκλήθηκα σε κάτι βαθύτερο και πιο διευκρινιστικό.

Είχα μια διαισθητική γνώση ότι κάτι “περνούσε” από το 57/20 και ότι έπρεπε απλώς να είμαι παρούσα μέχρι να ξεπηδήσουν οι λέξεις.

Τότε, λίγο μετά την ώρα την μαγική στιγμή της ημέρας που γράφεται αυτό το κείμενο, μου έκανε εντύπωση η ετυμολογία της λέξης:

Πρόκληση.

Προ ως στοιχείο της λέξης που σημαίνει μπροστά, εμπρός, προς τα εμπρός, προς το μέτωπο.

Η πρόκληση έχει διαφορετικές σημασίες, αλλά οι ρίζες της είναι το κάλεσμα ή η κλήση.

Στα Γονιδιακά Κλειδιά, υπάρχει μια τοποθέτηση στην Ακολουθία του Μαργαριταριού που ονομάζεται κλήση και είναι επίσης η βασική πληγή στην Ακολουθία της Αφροδίτης.

Η “κλίση” και η “βασική πληγή” των Gene Keys αντιστοιχούν στην ασυνείδητη τοποθέτηση του Άρη στον χάρτη του Ανθρώπινου Σχεδιασμού. Όταν θεραπεύουμε την πληγή του πυρήνα της σχέσης, ξυπνάει το κάλεσμα της ζωής μας και γίνεται η κλίση μας.

Η δική μου ασυνείδητη τοποθέτηση του Άρη είναι η πύλη 38 γραμμή 5. Η πύλη 38 του Ανθρώπινου Σχεδιασμού είναι η πύλη του “μαχητή” και έχει να κάνει με την επιμονή και την τιμή ως εργάτης του φωτός.

Ο Άρης είναι το σημείο όπου “πρέπει” να εκφράσουμε την ενέργεια προς τα έξω σαν βέλος. Μπορεί να είναι επιθετικός και παθιασμένος. Και αν δεν το κάνουμε, αυτά τα βέλη στρέφονται προς τα μέσα και προκαλούν ζημιά στον εσωτερικό μας κόσμο.

Όλα αυτά εξερράγησαν στον εγκέφαλό μου σαν βόμβα διαύγειας.

Και μέσα σε αυτή τη διαύγεια, μπόρεσα να δω τόσο καθαρά το ρόλο που είμαι εδώ για να παίξω στην ανάδειξη της κλίσης μου.

Υπήρχε πάντα κάτι πάνω μου που ένιωθα ότι προ-καλούσε – ακόμη και όταν δεν έλεγα λέξη.

Νομίζω ότι εν μέρει οφείλεται στο 5/1 προφίλ μου, σίγουρα, όλοι όσοι είναι δίπλα μου, πρέπει να αναγνωρίσουν τα δικά τους προβλήματα με έναν τρόπο που είναι πιο διακριτικός, κάτω από την επιφάνεια, και ως επί το πλείστον ανομολόγητος.

Έχω προκαλέσει πολλούς ανθρώπους να ανοιχτούν, να είναι ευάλωτοι και να γκρεμίσουν τείχη που δεν ήξεραν καν ότι υπήρχαν πριν με γνωρίσουν.

Και, όπως συζητήθηκε στην Ακολουθία Gene Keys Pearl, έχει ξεκλειδώσει πάρα πολλά για μένα στον τομέα της ευημερίας και της δουλειάς που κάνω στον κόσμο.

Πριν από τώρα, δεν είχα σκεφτεί ποτέ την πύλη 39 με αυτόν τον τρόπο. Είναι μια ισχυρή σύνδεση με την κλίση και με αυτό που εκφράζουμε στον κόσμο.

Φαίνεται αρκετά προφανές τώρα. Η Πύλη 39 σπρώχνει τα εμπόδια. Και φαίνεται φυσικό τελικά, ότι τα καλύτερα σημεία για να τρυπηθούμε, είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία μας.

Αισθάνομαι σαν μια πρόσκληση για τους άλλους να είναι περίεργοι για το τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια όταν νιώθουν ότι προκαλούνται (από εμένα ή από κάτι άλλο). Και με την Πύλη 38 του μαχητή, να μένω σταθερή και να διατηρώ την αλήθεια μου, όσα εμπόδια και αν συναντώ, μέχρι να στεφθούν οι αγώνες μου με επιτυχία.

Αυτό θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων προβληματισμός και σίγουρα ένα πείραμα.

Τώρα είναι η σειρά σας να εξετάσετε την Πύλη 39.

Όταν στέκεστε στην αλήθεια ότι τα δώρα της πύλης 39 είναι πάντα στη διάθεσή σας (είτε ορίζεται στο χάρτη σας είτε όχι)…

  • Αναλαμβάνετε την πλήρη κυριότητα των συναισθημάτων σας; Αφήνετε τους άλλους να κάνουν το ίδιο;
  • Τι σας προκαλεί; Γιατί; (Ίσως σχετίζεται με την κεντρική σας πληγή/τον ασυνείδητο Άρη σας;)
  • Με ποιους τρόπους προκαλείτε τους άλλους; Γιατί;
  • Είστε ανοιχτοί σε όλο και μεγαλύτερα επίπεδα συναισθηματικής και πνευματικής συνειδητότητας;

 

Για να σας βοηθήσω ακολουθεί η παρακάτω περιγραφή από το βιβλίο του Richard Rudd, The Gene Keys, με συνοπτικό τρόπο, για την δύναμη που ένα και μόνο γενετικό κλειδί μπορεί να φέρει στη ζωή μας. Όσοι είστε γεννημένοι από 1η έως 6 Ιουλίου το έχετε και εσείς στο δικό σας σκοπό της ζωής και ίσως να αναγνωρίσετε κάποια κοινά χαρακτηριστικά.


Τολμήστε να απελευθερωθείτε μέσα από τη φαντασία σας. Επιτρέψτε στα τεράστια όνειρά σας να ζωντανέψουν μέσα σας για άλλη μια φορά. Ξεμπλοκάρετε τα μονοπάτια που έκλεισαν κατά τη διάρκεια δύσκολων περιόδων της παιδικής σας ηλικίας. Αφήστε την καρδιά σας να αναπνεύσει ξανά φρέσκο, ελεύθερο αέρα. Νιώστε την τόλμη μέσα σας καθώς η ορμή αυτής της νέας ενέργειας διατρέχει ξανά τις φλέβες σας.

~ Απόσπασμα από το “Τολμήστε να είστε θεϊκοί” – Richard Rudd


Συνεργάτης προγραμματισμού Gene Key 38: Αγώνας – Επιμονή – Τιμή

Το 39ο Γονιδιακό Κλειδί κινείται από τη Σκιά της Πρόκλησης στη Θεϊκή Βούληση της Απελευθέρωσης και είναι ο Δρόμος του Δυναμισμού.

Το 39ο Γονιδιακό Κλειδί έχει να κάνει με τη ζωή που σας προκαλεί – σας κάνει να νιώθετε πολύ άβολα, ώστε να κοιτάξετε βαθύτερα τον εαυτό σας. Είναι πολύ ισχυρό. Αυτό το Γονιδιακό Κλειδί είναι επίσης ικανό στο να καθαρίζει μπλοκαρίσματα. Ξεμπλοκάρει τα πράγματα ξαφνικά και οδηγεί σε δραματικές αλλαγές στη συνείδηση. Το μόνο ερώτημα είναι: Πώς αντιμετωπίζουμε τα μπλοκαρίσματα όταν έρχονται;

Κλειδί: Κάθε ένα από αυτά εξυπηρετεί έναν ανώτερο σκοπό.

Σκιά της Πρόκλησης – Ξεμπλοκάρισμα του εαυτού μας

Στη συχνότητα της σκιάς είμαστε γεμάτοι μπλοκαρίσματα. Η ίδια η ζωτική μας δύναμη μπλοκάρει, μόλις αρχίσουμε να κλείνουμε την καρδιά και την ανώτερη νοημοσύνη μας, ως παιδιά. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τόσο μπλοκαρισμένοι, που δεν έχουν καν επίγνωση της πνευματικής πραγματικότητας. Έτσι, η ζωή μας προσφέρει συνεχώς ευκαιρίες για να αφυπνιστούμε και να ξεμπλοκάρουμε τους εαυτούς μας.

Ξεκινήστε κοιτάζοντας με ειλικρίνεια τις εξωτερικές συνθήκες της ζωής σας – σύντομα θα δείτε ότι προκύπτουν εξαιτίας εσωτερικών μπλοκαρισμάτων – μοτίβων άρνησης που δεν θέλετε να αλλάξετε. Στη συνέχεια, κάντε μια παύση. Αναπνεύστε πλήρως μέσα στην ακινησία. Ρωτήστε τον εαυτό σας: Τι μου προσφέρει η ζωή; Γιατί; Τι μου λείπει; Για τι δεν ήμουν ειλικρινής, μέσα μου;

Δώρο του δυναμισμού – Η πίεση της δημιουργικότητας

Το 39ο Δώρο έχει τεράστια ενέργεια ζωτικής δύναμης. Αυτοί είναι οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι. Είναι γεμάτοι ενθουσιασμό, αισιοδοξία και ανυψωτική ενέργεια. Είναι επίσης μια εκρηκτική ενέργεια. Πρόκειται για ένα σύστημα που βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση. Και η λαχτάρα μας να απελευθερώσουμε την πίεση μας ωθεί να βρούμε τρόπους να την απελευθερώσουμε.

Καθώς απελευθερώνετε τα μπλοκαρίσματα μέσα στο σύστημά σας – νοητικά, συναισθηματικά ή σωματικά, τότε η αναπνοή σας επιστρέφει λίγο περισσότερο στο μοτίβο αναπνοής που είχατε ως μικρό παιδί. Και το ίδιο συμβαίνει και με τη στάση σας. Γίνεστε πιο ανοιχτοί. Αισθάνεστε πιο πληθωρικοί. Και παρόλο που τα μπλοκαρίσματα είναι άβολα, είναι οι μεγαλύτεροι σύμμαχοί μας, γιατί κάθε μπλοκάρισμα περιέχει μια κρυμμένη επανάσταση. Η απελευθέρωση της μπλοκαρισμένης ενέργειας είναι ένα υπέροχο δώρο. Η απελευθέρωση του δυναμισμού απελευθερώνει από την ενέργεια της ίδιας της Φύσης.

Η θεϊκή βούληση της Απελευθέρωσης

Το άπειρο πηγάδι της χαράς

Η απελευθέρωση έχει να κάνει με την απελευθέρωση από την πρόκληση. Τίποτα δεν μπορεί να μας προκαλέσει. Φανταστείτε ότι… Τίποτα δεν μπορεί να προκαλέσει την επίγνωσή μας να αλλάξει από την αυτοπραγματωμένη της κατάσταση. Γι’ αυτό είναι απόλυτα ειρηνική. Το κλειδί για την Απελευθέρωση είναι να τιμάτε όλη τη ζωή, να τιμάτε την καρδιά σας, να τιμάτε το παρελθόν σας και να τιμάτε το μονοπάτι του δικού σας μοναδικού πεπρωμένου.

Σας ενθαρρύνω να αφιερώσετε λίγο χρόνο στις ερωτήσεις. Βγάλτε τις έξω στον κόσμο σας και αφήστε τις απαντήσεις τους να σας αποκαλυφθούν.

Και, αν έχετε την πύλη 39 στον Σταυρό Ενσάρκωσης του Ανθρώπινου Σχεδιασμού σας, ίσως σας ενδιαφέρει το Blueprint, όπου μπαίνω πολύ βαθιά σε κάθε πύλη του σταυρού σας.

Τα σχόλια, οι ερωτήσεις και οι προβληματισμοί σας σχετικά με αυτή την ανάρτηση είναι ευπρόσδεκτα και ενθαρρύνονται. Και αν δεν αισθάνεστε άνετα, στείλτε μου email με τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας και θα σας τα απαντήσω μέσω email.

Μοιραστείτε το αν σας άρεσε!