Υπηρεσίες

Επαναπροσδιορίζοντας την Αξία και την Αυτοπεποίθηση

Human Design Reading & Coaching

Πού βρίσκεστε στο ταξίδι της αυτογνωσίας σας; Θέλετε να στηριχτείτε στον αυθεντικό εαυτό σας, να γίνετε η αυθεντία στη ζωή σας και να εμπιστευτείτε πραγματικά τον εαυτό σας; Ο Ανθρώπινος Σχεδιασμός ανοίγει μονοπάτια που πάντα υπήρχαν αλλά παρέμεναν άπιαστα για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Σας εκπαιδεύει στο πώς να αποφύγετε ό,τι σας κρατάει πίσω. Αποκτάτε μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σας μέσα από τον φακό του Ανθρώπινου Σχεδιασμού και έχετε πρακτικές ιδέες για το πώς να ζείτε πιο αυθεντικά. Το κυριότερο όμως είναι ότι θα αγαπήσετε τον εαυτό σας όσο ποτέ. 

Τι πρέπει να περιμένω από την ανάγνωση του Human Design;​

Κάθε συνεδρία είναι μια εξατομικευμένη εμπειρία κατά την οποία διαβάζεται το BodyGraph σας και έχετε την ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις με βάση το διάγραμμα. 

Πρωταρχικός μου στόχος είναι οι πελάτες μου να αισθάνονται ότι τους αναγνωρίζουν, τους επικυρώνουν και ότι έχουν πρακτικές συμβουλές και δράσεις που μπορούν να πάρουν μαζί τους, έτσι ώστε να αρχίσουν να  τις εφαρμόζουν αμέσως. Θέλω κάθε άτομο να αισθάνεται ότι μπορεί να αρχίσει να στηρίζεται και να αγκαλιάζει τη δική του αυθεντικότητα. Παρέχω την ηχογράφηση της συνεδρίας σας Human Design.

Οι συνεδρίες είναι virtual και διαρκούν περίπου 1,5 ώρα.

Ανακαλύψτε τον ανθρώπινο σχεδιασμό σας - €120

Τι παίρνετε

Μια συνεδρία 90 λεπτών που περιλαμβάνει μια ανασκόπηση του χάρτη του Ανθρώπινου Σχεδιασμού σας, συμπεριλαμβανομένου του πώς η ενέργειά σας είναι καλύτερο να αλληλεπιδρά με τον κόσμο γύρω σας, τη βέλτιστη στρατηγική λήψης αποφάσεων, τον τρόπο με τον οποίο σας εξυπηρετεί καλύτερα να συνάπτετε συμφωνίες (δύναμη της θέλησης), τα χαρίσματα και τα ταλέντα σας, την Στρατηγική Επικοινωνίας σας και πολλά άλλα! 

Η προετοιμασία για την ανάγνωση είναι 15-20 ημέρες. 

 •  Ιδέες για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις γνώσεις για να αυξήσετε την ενεργειακή ροή στη ζωή και την επιχείρησή σας.
 • Μια ηχογράφηση της συζήτησής μας, ώστε να μπορείτε να αναφέρεστε σε αυτήν όσες φορές θέλετε.  (προαιρετικά)
 • Τον δικό σας Εξατομικευμένο οδηγό (ψηφιακό PDF αξίας $50) 
 • Μια φίλη για πάντα! 

Εξατομικευμένο Blueprint Human Design $50
(ψηφιακό PDF  50-60 σελίδων) 

Αν δεν αισθάνεστε την ανάγκη για συνεδρία, σας ετοιμάζω και σας στέλνω στο e-mail σας το δικό σας Blueprint με αναλυτικά στοιχεία του χάρτη σας. Συμπεριλαμβάνει όλα τα στοιχεία καθώς και συμβουλές, χώρο για αναστοχασμό και affirmations για τον δικό σας τύπο. Χρήσιμο για μια ζωή! 

Η προετοιμασία για το blueprint είναι 15-20 ημέρες. 

Ζώντας τον ανθρώπινο σχεδιασμό σας - €60

Σε μια αρχική συνεδρία Ανθρώπινου Σχεδιασμού καλύπτεται πληθώρα πληροφοριών και μπορεί να είναι πολύ για να τα κατανοήσετε πραγματικά, πώς μπορούν να σας βοηθήσουν να Ζείτε το σχεδιασμό σας σε καθημερινή βάση.

Τι παίρνετε

Αυτή η συνεδρία διάρκειας 60 λεπτών προσφέρει στους πελάτες  μου που επιστρέφουν, την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις για οτιδήποτε σχετίζεται με τον ενεργειακό τους τύπο και το διάγραμμα BodyGraph, συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής εφαρμογής του μοναδικού ανθρώπινου σχεδιασμού τους, σε τρέχουσες καταστάσεις που συμβαίνουν στη ζωή τους.
Η συνεδρία θα ηχογραφηθεί ή θα βιντεοσκοπηθεί, ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε ξανά σε αυτήν (προαιρετικά)

Σχεδιάζουμε μαζί τα βήματα για την Μεταμόρφωση σας

12 Weeks Coaching- Deep Dive

Ξεκινάω με ένα ημι-προσαρμοσμένο ερωτηματολόγιο για να συγκεντρώσω τις ιδέες, την έρευνα, τις πεποιθήσεις και την τεχνογνωσία σας έτσι ώστε να δω πως αυτά εκφράζονται στον χάρτη σας.

Αφού έχουμε δει τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε, σχεδιάζουμε πάνω στην Ζωή/Επιχείρηση/Καριέρα σας τα επόμενα βήματα και πως θα τα ενεργοποιήσετε βάσει του δικού σας Design.

Τι παίρνετε: 

 • 12 συνεδρίες διάρκειας 60-90 λεπτών σε καθορισμένες ημερομηνίες έτσι ώστε  να ελέγξουμε / ευθυγραμμίσουμε το μήνυμά σας και την πορεία προς την επιτυχία
 • Energetic  Alignment – Shadow Work / Βλέ΄πουμε τα σημεία που σας “μπλοκάρουν” και θέτουμε πρόγραμμα ευθυγράμμισης με την ουσία σας, στα δικά σας μέτρα 
 • Σας βοηθάω να στήσετε την αυθεντική επικοινωνιακή σας ταυτότητα, έτσι ώστε να προσελκύσετε τους ιδανικούς σας πελάτες 
 • Δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας ενδιάμεσα (Hotline) 
 • Κάθε συνεδρία θα ηχογραφηθεί ή θα βιντεοσκοπηθεί, ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε ξανά σε αυτήν
 • Σημειώσεις που θα κρατάω κατά την διάρκεια
 • Ημερολόγιο transits για το δικό σας bodygraph έτσι ώστε να ξέρετε ποιες είναι οι ιδανικές για εσάς ημέρες είτε να λανσάρετε ή να επικοινωνήσετε αυτό που θέλετε. 
 • Μία φίλη για πάντα! 

Θέλω να σας ανοίξω μια "πόρτα" που οδηγεί σε απεριόριστες δυνατότητες.
Αν σας ακούγετε ελκυστικό, θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε!

Μου αρέσει πολύ να γνωρίζω νέο κόσμο και να εξερευνώ πιθανές συνεργασίες! Συμπλήρωσε τη φόρμα με το μήνυμά σου ή απλώς στείλε μου ένα e-mail.